Gratulerer til Uranik

Postet av Gutter 2002 den 2. Jun 2017

Uranik har i dag blitt tatt ut til Statoils talentsamling i Porsgrunn. Det er første gang man arrangerer en slik samling for 14-åringer og han er en av 45 gutter som er tatt ut.

Gratulerer - det er ikke mange gutter fra Halden som har opplevd dette tidligere!

G02 er stolte over at Uranik er med, men vi håper også at Uranik er stolt over å tilhøre G02. Uten kombinasjonen av egen innsats samt innsatsen til Robert og trenerteamet de siste årene pluss resten av guttene så er det ikke sikkert at denne sjansen hadde dukket opp.

Nå starter den "tøffe" jobben - nå er det viktig at du "holder beina på jorda" og ikke blir "cocky". Det er nå du må vise ovenfor dine trenere og lagkamerater at denne plassen er fortjent - og en god porsjon ydmykhet ovenfor de du er sammen med hver dag og ikke minst de du møter i Porsgrunn blir viktig.

Abdir, Adrian Aa., Adrian M., Arnit, Criss, Einar, Elias, Henrik, Håvard, Isak, Jacob, Johannes, Jørgen, Kristian S., Kristian H.K., Laurits, Ludvig, Marieluise, Matias, Max, Ola, Oskar, Osma, Peter, Petter, Rasmus, Ron, Sigvard, Silas, Simen, Trim og Zaki ønsker deg lykke til. Det samme gjør selvføglelig Robert, Kent, Kjartan, Kjell Ove, Espen, Morten og Fredrik!

Walk on .....


0 Kommentar

Fjord Line Cup 2017 - diverse informasjon

Postet av Gutter 2002 den 29. Mai 2017

Det er ekstremt gledelig at så mange som 29 gutter ønsker å være med til Porsgrunn i august. Fjord Line Cup 2017 starter fredag 11. august og avsluttes søndag 13. august.

Vi stiller følgelig med to lag; 1 "KM-lag" og 1 "breddelag" - og trenerteamet vil ta ut lagene en eller annen gang før avreise til Porsgrunn. Uansett; det viktigste her er at alle guttene er samlet og det vil garantert bli en artig tur!

Deltakerkort (les.; A-kort) koster kr. 825 per spiller og beløpet må betales til undertegnede (Fredrik) innen mandag 12. juni. Vennligst betal til konto 7001.19.69753 eller via VIPPS (416 36 959). A-kortet dekker helpensjon fra fredag kveld til søndag (lunsj).

Følgende spillere har sagt "JA" til at de skal være med:

For ordens skyld; fint om dere som kan kjøre skriver en kommentar i feltet på Facebook.


0 Kommentar

Viktig beskjed vedrørende dugnad på Tons of Rock

Postet av Gutter 2002 den 16. Mai 2017

Heisan

Denne meldingen gjelder alle som skal være med på dugnaden i forbindelse med Tons Of Rock.

Sjekk vedlagte regneark nedenfor - der står det hva dere kan velge i mellom. For vår årgang så er det foreldre til følgende gutter som er pliktig til å delta på dugnad:

Elias, Oskar, Rasmus, Simen, Laurits, Arnit, Mathias, Berin, Johannes, Adrian M., Abdi, Zaki, Ron, Ola og Jørgen.

Husk at det er "førstemann-til-mølla-prinisppet" som gjelder ...


2017 Dugnadsliste - ToR.xlsx


0 Kommentar

Porsgrunn - here we come!!!!!

Postet av Gutter 2002 den 16. Mai 2017

Trenerteamet ha gleden av å meddele at hele 29 gutter ønsker å være med til ÅRETS TURNERING for G02! Kjempebra - og vi gleder oss allerede.


Vi stiller med to lag i Fjord Line Cup 2017 i Porsgrunn den 13.-15. august.

Følgende spillere er med:

Abdi, Adrian Aa., Arnit, Berin, Criss, Einar, Elias, Henrik, Isak, Jacob, Johannes, Kristian H., Kristian S., Laurits, Ludvig, Mathias, Max, Ola, Oskar, Peter, Petter, Ron, Sigvard, Silas, Simen, Sindre, Trim, Uranik og Zaki.


Mer informasjon vil komme etterhvert, men egenandel (les.; avgiften for deltakerkortet) må betales inn i begynnelsen av juni.


Walk on ....


0 Kommentar

Hvem - hva - hvor? Og ja, det gjelder dømmingen ....

Postet av Gutter 2002 den 29. Apr 2017

Nedenfor er en oversikt over hvem som skal dømme kamper for andre Kvikelag i vårsesongen. Dersom den oppsatte tiden ikke passer så er det viktig at DU bytter med en annen i god tid før den oppsatte kampen.

Man må ha med klokke og fløyte selv. Det anbefales å møte opp minimum 15 minutter før kampstart og det er viktig å hilse på begge lags trenere før kampen.

Vennligst sjekk lenken for å se oversikten over hvem som skal dømme når .... 2017 - G02 dommere - vårsesongen.pdf

Det er veldig viktig at dere setter dere godt inn i regelverket - vennligst sjekk vedlagte lenke .... 2017 Regler - barnefotball.pdf Dersom dere har noen spørsmå i forkant så ta kontakt med noen av trenerne FØR dere dømmer første kamp.

Dessverre ikke alle som ble satt opp for å dømme kamper i vårsesongen, men det er nye sjanser etter ferien. Vennligst ta kontakt med Kjartan dersom du ønsker å dømme i høstsesongen.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline