Innkalling til Ekstraordinært årsmøte, tirsdag 12. desember 2017

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 28. Nov 2017

FK Sparta Sarpsborg innkaller til Ekstraordinært årsmøte

Sted: Klubbhuset/Spartahytta

Dato/Tid: Tirsdag 12. desember 2017 kl 1800.

 

Saksliste:

1. Godkjenning av stemmeberettigede 

2. Godkjenning av innkalling, saksliste og dagsorden

3. Valg av møteleder, referent og to til å underskrive protokollen

4. Innkomne forslag: Finansiering av ny kunstgressbane (vedlegg)

 

Roy Arne Strand

Leder FK Sparta Sarpsborg

 

 

§ 17 Ekstraordinært årsmøte

 

(1)          Ekstraordinært årsmøte i idrettslaget innkalles av idrettslagets styre med minst 14 dagers varsel etter:

a) Vedtak av årsmøtet i idrettslaget.

b) Vedtak av styret i idrettslaget.

c) Vedtak av styre eller årsmøte/ting i overordnet organisasjonsledd.

d) Skriftlig krav fra 1/3 av idrettslagets stemmeberettigete medlemmer.

 

(2)          Ekstraordinært årsmøte innkalles direkte til medlemmene eventuelt på annen forsvarlig måte, herunder ved kunngjøring i pressen, eventuelt på idrettslagets internettside. Saklisten og andre nødvendige dokumenter skal enten følge vedlagt innkallingen eller være gjort tilgjengelig på idrettslagets internettside eller annen forsvarlig måte. I sistnevnte tilfeller skal det fremgå av innkallingen at saksdokumentene er gjort tilgjengelig på annen måte, og dokumentene skal være gjort tilgjengelige på innkallingstidspunktet.

 

(3)          Ekstraordinært årsmøte er vedtaksført dersom det møter et antall stemmeberettigete medlemmer som minst tilsvarer antall medlemmer av styret iht. denne lov. Dersom det ekstraordinære årsmøtet ikke er vedtaksført, kan det innkalles til årsmøte på nytt uten krav til minimumsdeltakelse.

 

(4)          Ekstraordinært årsmøte i idrettslaget skal bare behandle de saker som er angitt i vedtaket eller i kravet om innkalling av det ekstraordinære årsmøtet.

(5)          Ved innkalling i strid med bestemmelsen, avgjør det ekstraordinære årsmøtet hhv. under godkjenning av innkalling og godkjenning av saklisten, om det ekstraordinære årsmøtet er lovlig innkalt og om det er saker som ikke kan behandles.
Spartaskolen starter opp igjen !

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 15. Sep 2017

Spartaskolen starter opp  igjen 16. september og og  jenter og gutter i alderen 5 år og oppover er hjertelig velkommen til oss.


Har du lyst å prøve deg hos oss, møt da opp på lørdag 16.9 med foresatte kl 1100-1200 - så kan vi ta påmeldingen der.


Spartaskolen har fokus på lek med ball skal være morsomt og vil gi barna en enkel innføring i fotballspillet og mestringsfølelse.

Ca November, desember, januar og februar vil treningene foregå inne i hall/gymsal, kommer tilbake vedrørende dette.

Treningene vil bli ledet av vår erfarne trener Arnt Eivik som i mange år har vært en ildsjel i klubben som både spiller, trener, aktiv dugnadsarbeider og medlem i Styret i FK Sparta - så her vil du bli godt ivaretatt.
Vi trenger nye trenere til vårt 6. div lag samt de yngste lagene. Er du interessert? Ta kontakt

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 22. Aug 2017

FK Sparta Sarpsborg trenger nye trenere.


Vi har behov for en ny trener til vårt lag i 6.divisjon samt trenere til de yngste lagene våre.

Kunne du tenke deg å gjøre en innsats og har lyst å komme til vår klubb?

De yngste lagene våre består av en fin gjeng med små fotball glade gutter⚽️

Det vil bli endel kursing og trenermøter med flere av klubbene i kretsen.

Det er Sarpsborg 08 som arrangerer disse kursene og møtene.

Dette vil bli en god læringsarena. Godtgjørelse etter avtale.


Er du interessert,så kan du ringe 93647349


Sommeravslutning for de minste sammen med A-laget og besøk av Åtto

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 21. Jun 2017

Onsdag 21. Juni ble det arrangert sommeravslutning for de minste.

Fotball, grilling, godteri og storfint besøk av Åtto 🌞

Spillere og voksne møtte opp og hadde det morro sammen.
Medlemsfordeler hos G Sport Amfi Borg og Spartahytta på Sjusjøen

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 30. Mai 2017


Vi minner om sponsoravtalen vi har med G-Sport Borg som er for alle medlemmer som har betalt medlemsavgift for det aktuelle året, de får følgende rabatter:

Som medlem i FK Sparta Sarpsborg har du

  • 20% rabatt på klubbrelaterte varer
  • 28% på fotballsko
  • 15% på all annen sortiment i butikken.

Dette gjelder ikke på allerede nedsatte varer/tilbud samt elektronikk/optikk og våpen/ammo.Spartahytta på Sjusjøen:

Alle medlemmer av FK Sparta Sarpsborg kan søke om å leie hytta på Sjusjøen til medlemspris.

Ta kontakt med hytte@fkspartasarpsborg.no eller via kontaktskjema under hytteinformasjon.Dugnad på Spartahytta på Sjusjøen

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 30. Mai 2017

25. til 28. mai var en gjeng fra Old Boys på Spartahytta og utførte årlig dugnad på hytta vår.

De malte hytta utvendig og har skiftet dører, samt annet forefallende arbeid. Klubben er heldig som har en så flink og nevenyttig gjeng!

Styret takker alle sammen for flott innsats!


20. mai, kamp mot Selbak - Uavgjort igjen

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 23. Mai 2017

Uavgjort igjen

Sparta har tross gode prestasjoner slitt med å avgjøre kamper denne sesongen. Slik ble det også mot Selbak. Sparta styrte banespillet og kom til en del nesten muligheter og et par store sjanser før pause,uten å score. Selbak hadde et par muligheter halvveis i omgangen,men det var Sparta som var best før pause.

Den andre omgangen startet i samme spor,men Selbak var mye farligere på dødball etter pause. Gjestene var veldig nære på ved et par anledninger. Etter 64... minutter fikk Sajjad Sadkhan kranglet inn et fortjent ledermål for hjemmelaget. Men som før i år klarte ikke Sparta å holde unna og fem minutter før slutt utlignet gjestene etter en dødball. Også det typisk for sesongen.

-Jeg syns vi er best i 70 minutter.Etter det henger vi litt i taua og blir veldig lave. Vi tar litt uheldige valg med ball,som gjør at avslutningen på kampen blir veldig rotete. Vi må bli bedre på å drepe kamper og å spille av press. Men alt i alt er jeg fornøyd med gutta. De jobber sokkene av seg i dag igjen,sier hovedtrener Thomas Johnsen.

Neste kamp er borte mot Rakkestad på fredag.
Kapteinen ble helt da Sparta vant over Kråkerøy 13. mai 2017

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 23. Mai 2017


Denne serien var etterlengtet. Gutta fortjener det så absolutt,sier trener Thomas Johnsen.

Sparta vant 3-1 over Kråkerøy 2 da lagene møttes på Fredrikstad Stadion lørdag ettermiddag. Kaptein Mergim "Gigi" Dervishi ble kampens store spiller med sine to mål i plankebyen.

Gigi er alltid viktig for oss,men i dag blir han helt avgjørende med sine to scoringer. Han tar et skikkelig kapteinsansvar i dag,sier Johnsen.

Gigi satte både 1-0 og 2-0 i førsteomgang,begge vakre langskudd,men det andre var eksepsjonelt vakkert. Kapteinen ladet kanonen fra vel 25 meter og dunket ballen uttagbart opp i krysset.

Kampen startet i et høyt tempo,et litt for høyt tempo,for to lag som spilte kamp onsdag kveld. Sparta tok etterhvert kontroll over matchen,men Kråkerøy var farlig frempå ved et par anledninger. 2-0 stod seg til pause og kan sies å være fortjent.

Den andre omgangen var 7 minutter gammel da Issa Karouni satte inn 3-0 etter innlegg fra Emir Pllana. Sparta la seg lavere og kontrollerte kampen etter dette,og Kråkerøy skapte ingenting før Sparta forærte dem en scoring etter 83 minutter. En ekstremt viktig og deilig seier for slitne Spartaben.

-Vi merker nok kjøret i dag.Vi har hatt mange skader,så belastningen blir stor på de som er igjen. Jeg er vanvittig stolt av den måten gutta jobber på og jeg håper og tror dette kan være vendepunktet for oss,avslutter Johnsen.

P.S
Svenske Robert Karlsson Lidberg debuterte for Sparta da han kom inn etter 82 minutter av dagens kamp. Debuten ble dessverre av den sørgelige sorten da svensken måtte halte av banen med en strekkeskade etter bare fem minutter.
Hjertestarterkurs gjennomført

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 8. Mai 2017

29. april ble det gjennomført hjertestarter kurs, dette var mulig da vi har vært så heldig å få støtte fra vierderduer.no, Tusen takk for støtten!

Vi har hjertestarter hos oss og det er da viktig at vi har flere med kompetanse slik at skulle det være nødvendig å bruke hjertestarteren, vil flere nå kunne bruke denne.

Det var en fin gjeng på kurs, som nå sittermed masse god kunnskap og samtlige kan bruke hjertestarteren som står nede i 1. etg rett før garderobene.
​Svenske til Sparta

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 8. Mai 2017


Robert Lidberg Karlsson skal spille for Sparta. Den storvokste spissen kommer fra spill i Norsholms IF der han noterte seg for 23 fulltreffere på sine 1,5 år i klubben. Robert er kamprusten og gikk skadet det siste halve året av forrige sesong. Robert,som i Blaker inspirasjon, har fått kallenavnet "svensken" er en meget seriøs mann og hans ydmyke mål er å spille seg inn på a-laget.

-Det kjennes bra å signere for Sparta. Det er en seriøs klubb og en herlig gjeng. Jeg kjente med en gang at dette var rett sted for meg. Nå gjelder det bare å komme i form og vise treneren hva som bor i meg. Jeg er forberedt på å jobbe hardt,sier Karlsson selv.

Velkommen til Sparta "svensken".
FK Sparta og NFF kvalitetsklubb.

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 10. Feb 2017

NFFs kvalitetsklubb fokuserer på god kvalitet på all aktivitet.
Kvalitetsklubbprosjektet er et system som vil være retningsgivende for det meste av utviklingsarbeidet som gjøres i klubben vår.
Kvalitetsklubb har tre nivåer som anerkjenner god kvalitet i klubben.
Dette vil representerer en enda større helhet og en klar struktur for klubben.

FK Sparta Sarpsborg er nå godkjent for nivå 1 som med dette vil øke kontinuitet hos klubblederne,
legge til rette for frivilligheten og sikre trygge omgivelser i barn og unges aktivitet.
Hovedkriteriene for nivå 1 har sitt utspring i handlingsplanen og er konsentrert rundt krav til kompetanse, organisasjon, aktivitet og verdier.
Det utvikles i tillegg holdningsskapende kampanjer for både foreldre, trenere og spillere.


Litt om kvalitetsklubbkonseptet
NFFs kvalitetsklubb fokuserer på god kvalitet på all aktivitet.
Kvalitetsklubbprosjektet er et system som vil være retningsgivende for det meste av utviklingsarbeidet som gjøres i klubben vår.
Kvalitetsklubb har tre nivåer som anerkjenner god kvalitet i klubben. Dette vil representerer en enda større helhet og en klar struktur for klubben.

I kvalitetsklubb er det prosessen i seg selv som er viktig. Utviklingen bør skje nær aktiviteten,
med et sterkt eierforhold til arbeidet som gjøres. Slik bygges kontinuitet og kultur.

Kriteriene skal være oppnåelige for klubben, og det er lagt opp til progresjon.
Alle kriteriene får et naturlig tillegg på neste nivå som klubbene må levere for å bli løftet videre i programmet.
Innholdet i Klubbhåndboken ligger under "om klubben"

Støtt oss med din Grasrotandel!

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 10. Feb 2017

Om Grasrotandelen Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål.
Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til.
Du kan nå velge hvilket lag eller forening som får fem prosent av din spillerinnsats.
Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til din grasrotmottaker.
Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Om Grasrotandelen
Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål.
Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til.
Du kan nå velge hvilket lag eller forening som får fem prosent av din spillerinnsats.
Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til din grasrotmottaker.
Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!
Ved spill på Multix tilfaller halvparten av overskuddet Grasrotandelen.
Hver dag beregnes Grasrotandelen ut ifra forskjellen mellom innsats og gevinster, og fordeles til spillernes grasrotmottakere.
Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax og Extra.
Dette fordi alt overskuddet i Extra allerede går til stiftelsen Helse og Rehabilitering og Flax spilles uregistrert.
Du kan bytte din grasrotmottaker når du måtte ønske det, og så ofte du vil.
Den nye grasrotmottakeren får grasrotmidler fra det tidspunktet du endrer.

Du finner oss på følgende måter:
Du kan gjøre det direkte i tippedisken hos kommisjonæren, på Internett, på mobilen og på spillterminalene.
Da søker du opp FK Sparta Sarpsborg, og aktiverer den som grasrotmottaker av innsatsen din.
Du kan bruke vårt organisasjonsnummer hos kommisjonæren, eller taste det inn om du bruker noen av de elektroniske spillmulighetene.
FK Sparta Sarpsborg´s organisasjonsnummer er: 980580679
Du kan og søke fram FK Sparta Sarpsborg på norsk-tipping.no. Der skriver du ut en egen blankett med strekkode på.
Denne tar du så med deg til en kommisjonær for registrering,
og dermed sørger du for at det drypper litt på klubben din hver gang du leverer en Lotto-kupong eller et annet spill hos Norsk Tipping.
For å delta i Grasrotandelen trenger du et Spillerkort fra Norsk Tipping. Du leser mer om Spillerkortet her:
https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen