Det digitale jubileum ...

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 25. Nov 2018

Et jubileum er forbi. 90-årsjubileumet har vist seg å bli det digitale jubileum. Vi har gravd, funnet og bearbeidet enorme mengder med eldre videoopptak og fotografier. Videoene som er publisert er kun en liten brøkdel av hva vi har jobbet med. Mer skal komme!

Under jubileumsmiddagen ble det understreket hvilken uvurderlige rolle frivillige har i Sparta.
- Det er mennesker som gir fra seg sin fritid, sa administrerende direktør i Glomma Papp, Nina Iversen. 

Et meget godt poeng fra Iversen som hedrer Spartas frivillige. Derfor vil jeg hedre spesielt én mann!

I tiden opp mot feiringen har jeg hatt en stor glede av å samarbeide, lære av og bli kjent med Ole Christer Nylende. Nylende er en av mange frivillige som gir sin fritid til Sparta. Denne karen står alltid bak kameraene og timeantallet han legger ned i redigering er aldri synlig når vi koser oss med episoder på Sparta TV. I de siste ukene har han vært bindeleddet mellom Sparta Media og fotballfløyens medieprosjekter - begge på oppdrag for jubileumskomiteen. Utallige timer har blitt lagt ned i research, video- og musikkinnspilling og redigering. Antagelig har det aldri før blitt laget så mye mediestoff før én kamp som til jubileumskampen 2018.

Det sier sitt.

Ole Nylende og resten av Sparta Media har stått på uten sidestykke og bistått både fotball og ishockey. Som mange kjenner til er det sistnevnte hovedgeskjeften til Sparta Media. Nettopp derfor setter vi fra fotballen stor pris på Sparta Media har sagt at «vi står sammen om hele klubben»!

Under jubileumskampen besøkte jeg mediagruppa i bua hvor kuben styres. Der hilste jeg på både Nylende og sønnen. Og yngstemann satt selvfølgelig bak noen av spakene!
- Det er jo forferdelig mange timer dere legger ned i media for Sparta? spurte jeg undrende.
- Ja, det er det. Men det er for arbeiderklubben Sparta. Vi skal være hardtarbeidende. Nettopp det skal skille oss fra de andre klubbende, svarte en ærlig Nylende.

Det skal være sikkert og visst: Når du googler ordene «Sarpsborg», «idrett», «fotball» og «ishockey», skal «Sparta Sarpsborg» seile opp som treff på søket. Bredden i innholdet skal være like bred som kilometerne fra Alvim til Brevik, og den røde tråden (les: stjerna) i arbeidet skal være kvaliteten! Det er vårt mål.

Takk til alle bidrag og innsats som er lagt ned. Vi håper at arbeidet blir satt pris på og vi tar gjerne til oss tilbakemeldinger. Selv gleder jeg meg til fortsettelsen. Gjør du?

Sveinung Eide Hansen, 25.11.2018

Bilde: Ole Christer Nylende til venstre og Sveinung Eide Hansen til høyre.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.