20. mai, kamp mot Selbak - Uavgjort igjen

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 23. Mai 2017

Uavgjort igjen

Sparta har tross gode prestasjoner slitt med å avgjøre kamper denne sesongen. Slik ble det også mot Selbak. Sparta styrte banespillet og kom til en del nesten muligheter og et par store sjanser før pause,uten å score. Selbak hadde et par muligheter halvveis i omgangen,men det var Sparta som var best før pause.

Den andre omgangen startet i samme spor,men Selbak var mye farligere på dødball etter pause. Gjestene var veldig nære på ved et par anledninger. Etter 64... minutter fikk Sajjad Sadkhan kranglet inn et fortjent ledermål for hjemmelaget. Men som før i år klarte ikke Sparta å holde unna og fem minutter før slutt utlignet gjestene etter en dødball. Også det typisk for sesongen.

-Jeg syns vi er best i 70 minutter.Etter det henger vi litt i taua og blir veldig lave. Vi tar litt uheldige valg med ball,som gjør at avslutningen på kampen blir veldig rotete. Vi må bli bedre på å drepe kamper og å spille av press. Men alt i alt er jeg fornøyd med gutta. De jobber sokkene av seg i dag igjen,sier hovedtrener Thomas Johnsen.

Neste kamp er borte mot Rakkestad på fredag.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.